ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  
back arrow πίσω
     

Η Νόρμα Ελλάς λαμβάνει άμεσα προληπτικά μέτρα λόγω της εξάπλωσης του ιού Covid-19.

6/4/2020
H Νόρμα Ελλάς ανταποκρίνεται άμεσα στις πρόσφατες εξελίξεις και λαμβάνει προληπτικά μέτρα λόγω της εξάπλωσης του ιού Covid-19, συμβάλλoντας στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του.

Η εταιρία θέσπισε την ακύρωση των εσωτερικών και εξωτερικών εκδηλώσεων, την αναστολή των επαγγελματικών ταξιδιών, την απολύμανση των εγκαταστάσεών της, καθώς και την καθοδήγηση των εργαζομένων της στον τομέα της προσωπικής υγιεινής, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και τις υποδείξεις της ελληνικής κυβέρνησης και του ΠΟΥ.

Έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και πρόληψης στους χώρους της εταιρείας, όπως παροχή υλικών ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) για όλο το προσωπικό και τους επισκέπτες στους χώρους υποδοχής των εγκαταστάσεων της. Εντατικοποίησε την καθαριότητα επιφανειών και σημείων που χρησιμοποιούνται συχνά, (πόμολα, διακόπτες φωτισμού, πληκτρολόγια, επιφάνειες γραφείων κτλ). Προέτρεψε τη διαμονή κατ’ οίκον σε άτομα τα οποία έφεραν συμπτώματα, έως ότου πραγματοποιούνταν εμπεριστατωμένη διάγνωση τους από κάποιον ειδικό υγείας.

Εφάρμοσε την εργασία από το σπίτι (work from home) για το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων της, και την αναστολή όλων των εργασιών (επισκέψεις, συναντήσεις κλπ), του τμήματος ιατρικής ενημέρωσης και του εμπορικού τμήματος, ξεκινώντας από 16/3/2020 και πορευόμενη βάσει των καθημερινών εξελίξεων και των οδηγιών της ελληνικής κυβέρνησης.

Σκοπός των προληπτικών μέτρων της Εταιρίας, είναι όχι μόνο η προστασία των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου , αλλά και η άρρηκτη λειτουργία της, προκειμένου να διασφαλίσει την κάλυψη των αναγκών των ασθενών που βρίσκονται στην Ελλάδα και τον ανεφοδιασμό του συστήματος Υγείας γενικότερα, με φαρμακευτικά προϊόντα.
Εκπαιδευτική παρουσίαση, μ
6/3/2024
Εκπαιδευτική παρουσίαση, με τίτλο: «Ο σύγχρονος ρόλος των αντισταφυλοκοκκικών πενικιλλινών»
 
Products
 
Quality
             
HOME ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
linkedin icon
bureau icon   lloyds icon   Greece EU icon
  Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future